8 yıl içerisinde aynı evde 3 defa bayram havası yaşandı

Diyarbakır'da yaşayan 28 yaşındaki Semra Sarış, 8 yılda 3 defa tüp bebek denemesinde 3 başarılı gebelik elde ederek 8 yıl arayla evdeki matem havasını 3 defa bayram havasına çevirdi. Diyarbakır'da yaşayan ve 8 yıl önce çocuk sahibi olamadığı şikayetiyle birçok tüp bebek merkezlerine başvurarak çocuk sahibi olmak isten 28 yaşındaki Semra Sarış, başarı elde edemedi.

Arkadaş tavsiyesiyle başvurduğu Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Prof. Dr. Hakan Çoksüer tarafından detaylı değerlendirildiğinde tüplerinin kapalı olduğunun ve rahimde incelme olduğunun tespiti yapıldı. İkili kombine ile rahim gençleştirme ve akupunktur tedavisi sonucu 3'te 3 gebelik elde eden Sarış ailesi, 8 yıl içersin de 3 defa bayram havası yaşadı. Sarış ailesi şimdilerde 3'üncü çocuğunu kucağına almak için gün sayıyor. 3'te 3 gebelik doğru tedaviyle geldi Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Prof. Dr. Hakan Çoksüer, doğru tespit ve tedavi ile 3'te 3 gebelik elde ettiğini dile getirdi. Prof. Dr. Çoksüer, "Semra Sarış isimli hasta çocuk sahibi olmak isteğiyle başvurdu.

Hastamız daha önce başka kliniklere başvurduğunda, hastaya sürekli rahim zarı ince kaldığından dolayı çocuk sahibi olamamış tedaviler almış ve embriyo tutulması ile ilgili sıkıntı olduğu söylenmiş. Biz hastayı detaylı değerlendirdik, hastanın hem tüpleri kapalıydı hem de rahim zarının ince kaldığını gördük. Biz bu hastaya kombine tedavi yaptık, yani ikili kombine tedavi olarak birincisi rahim gençleştirme tedavisi, ikincisi ise akupunktur tedavisi yaptık. Fakat bu hastadaki en önemli nokta 3 defa tüp bebek yaptık, üçte üç gebelik oldu.

Yani her üç tüp bebek denemesi tuttu, buradaki en önemli olan şey hastaya doğru teşhis doğru tedavi yaptığımızda 3 defa tüp bebek yaptık 3'ünde de gebelik elde etti. Rahim gençleştirme tedavisi yapmamızın sebebi, rahimin kalınlaşması ve embriyoların rahme daha iyi tutunması için yaptığımız işlem. Akupunktur ise hem rahim kalınlığını artırmak, stres faktörünü azaltmak ve bağışıklık sistemini güçlendirmek için yaptığımız tedavi, biz de bu hastada da her 3 tüp bebek denemesinde kombine tedavi yaptık. Şuanda hastamız gebelikle sonuçlandı, 3'üncü gebelik kesesini de gördük, buda hasta için müthiş bir mutluluk kaynağı oldu.

Daha önce çocuk özlemi çeken hasta ailesinde matem havası varmış, aile huzuru olmadığı ve özellikle kaynana tarafından baskı ve stres altında olduğunu, evliliğinin sıkıntıya girdiğini söyledi.Arkadaş tavsiyesiyle 8 yıl önce geldi, 3 defa üst üste matem havasının bayram havasına dönüşmesi bizim içinde müthiş bir mutluluk kaynağı oldu. Aynı eve 3 defa bayram havası yaşatmak bizim için en güzel gurur kaynağıdır " dedi.

"3 defa tüp bebek yaptım, 3'ü de başarılı oldu "

Çocuk hasretiyle birçok tüp bebek merkezlerini tek tek dolaşarak çocuk sahibi olmak isteyen 28 yaşındaki Semra Sarış, birçok denemesine rağmen başarı elde edemediğini arkadaş tavsiyesiyle başvurduğu Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Prof. Dr. Hakan Çoksüer'in kombine tedavileriyle 3'te 3 başarı elde ettiğini söyledi. Sarış,

"8 yıldır evliyim, birçok doktora gittim, tüplerimin kapalı olduğunu söylediler. Daha sonra Hakan hocanın yanına geldim, 3 defa tüp bebek yaptım, 3'üde başarılı oldu. Şuan tekrar gebeyim çok mutluyum, 3'üncü çocuğumu kucağıma alacağım inşallah, Allah isteyen herkese çocuk sabi olmayı nasip etsin " diye konuştu.

30.8.2019 - 40841

Beş defa tüp bebek denemesinden sonra PRP ve akupunktur tedavisiyle çocuk sevinci geldi
15 yılda iki müjdeli haberi aldı
Yaşayan bebeğe ölü dediler