Op.Dr. A.Serdar Açıkgöz

Doktora soru sormak için tıklayınız.

Branş: Tüm Branşlar
İl: İstanbul
İlçe: Fatih
Web Site: http://cerrahpasa.istanbul.edu.tr

Görev Yaptığı Hastaneler

Hastane Adı: İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi
Hastane Telefon: 0(212) 414 30 00
Hastane Adres: 34098 Cerrahpaşa-Fatih/İstanbul
Hakkında Yapılan Yorumlar (3)
Selin Korkmaz :Iy geceler sorum sacma gelebılır yorumlarnızı okudum ama esımle yenı evlıyız adettım bugun bıttı sayılır bızde beraber olduk cocugum olsun dıe esım ıcıme bosaldı hamıle kalma oranım yuksekmıdır?
23.10.2013

Ahmet Boztoprak :hocam kızım çift rahmi olduğu söyleniyor sorununu ve tedavisi için size getirmem gerek tığını düşündüm, araştırma yaptım çözüm sizde bana yardımcı olun lütfen uygun gördüğünüz bir tarihte size getireyim kendim AĞRI BELEDİYESİNDE memur um
11.8.2013

Selen Curmen :Size çok tesekkur ederım.Soruna cok acıklayıcı ve net bır sekılde cvp verıyorsunuz!keske her dr sızın gb olabılse ve bende sorularımın cvbını alıp soru işaretleriyle bas basa kalmasam.ben,ailem,esim ne yapacagımızı sasırdık.o kadar cok kadın dogum uzmanına gıttık ve o kadar cok farklı yanıt aldıkkı,sırf bu yuzden hastalıgımı tedavı dahı ettırmedık korkudan.o yuzden sıze cok tesekkur edıyorum!dr lar bılmıs hastadan nefret edıyor farkındayım ama goruyorum kı tum hastalar artık cok akıllı,arastırmacı.ve benimde herkese kesınlıkle tavsıyem kendı saglıklarını kendılerınden daha ıyı kımse takıp edemez! o yuzden dıkkatlı olsunlar..
26.4.2009

Adınız:
Yorumunuz:
Cevapladığı Sorular

Op.Dr. A.Serdar Açıkgöz cevapladığı tüm sorular için tıklayınız.

DOKTOR BUL
İl:
İlçe:
- Doktora Sor »
- Doktordan Randevu Al »
- Doktor Rehberi »
- En Yakın Doktoru Bul »

HASTANE BUL
İl:
İlçe:

Koronavirüs salgınında can kaybı 501'e yükseldi
Baskil'de koronavirüs tedbirleri
Maden şehri Zonguldak'ta "korona virüs endişesi"
Rusya, koronavirüs aşısının Haziran'da insanlar üzerinde denenebileceğini açıkladı
COVİD 19 hastasına stent takıldı
Yurt dışından gelip yurtlara yerleştirilen vatandaşlar, karantina günlerini anlattı
Maskeyi çıkardıktan sonra yüzünüzü nemlendirin
Hangi ülkelerde koronavirüs yok? Koronavirüs vakası görülmeyen ülkeler hangileri?
Evde kalanlar, ruh sağlığınız için sosyal medyaya dikkat
Koronavirüs salgınının en son ulaşacağı ülke hangisi olur?
Anne adayının koronavirüs endişesi bebeğini de etkileyebilir