Uzm.Dr. Mehmet Yaşar Kocabaş

Doktora soru sormak için tıklayınız.

Branş: Kadın Hastalıkları ve Doğum
İl: Antalya
İlçe: Antalya Merkezi

Hizmet Verdiği Muayenehane / Klinik

Ofis Adı: Ceylan Sağlık Ltd. Şti.
Ofis Telefon: 0(242) 243 13 33
Ofis Adresi: Ceylan Sağlık Ltd. Şti. 100. Yıl Blv. Varlık Mahallesi Işıldar Apartmanı No59 Kat2 Daire7
Hakkında Yapılan Yorumlar (1)
Yasemin Koç :9yıldır evliyim bu süreç içerisinde yılardır akıntım var yara var dediler tedavi oldun yani yaraları yaktıla 2eyda bir iltihap sorunum yeniden baslıyor yılardır ilaç kulanmaktan bıktım her istedigim zamanda hastaneye gidemiyorum engeliçocugum var her daim gidemem son 3aydır da ay basım 20gün bazende 10gün gecikme geçiyor bana yardımcı olursanız sevinirim allaha emanet olun.
26.09.2013

Adınız:
Yorumunuz:
Cevapladığı Sorular

DOKTOR BUL
İl:
İlçe:
- Doktora Sor »
- Doktordan Randevu Al »
- Doktor Rehberi »
- En Yakın Doktoru Bul »

HASTANE BUL
İl:
İlçe:

Yozgat, Kırıkkale, Sivas ve Kayseri'deki organize sanayi bölgelerinde mobil aşı uygulamasına başlandı
Samsun'da sanayi çalışanları aşılanıyor
Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sıla Akhan, aşılama çalışmalarını değerlendirdi Açıklaması
Ege'deki aşılama çalışmaları tüm hızıyla sürüyor
Aşı söylentilerine uzmanından cevap: "Hastalıktan ölmektense aşı olmayı tercih etmeliyiz"
8 yıl önce kanseri yenen hastanın lenf damarları, toplardamarlara aktarıldı
Asperger Sendromu 4-11 yaş arasında teşhis ediliyor
Enginarın içerdiği 'sinarin' maddesi karaciğeri yeniliyor
Ankara Şehir Hastanesi Koordinatör Başhekimi Op. Dr. Surel: "Şu anda kapanmadan önceki rakamın yüzde 20'lerinde bile değiliz"
Kan ve dokusu 10 çocuğuyla uymayan anne, damadından yapılan nakille sağlığına kavuştu
Biontech kan pıhtılaşması yapar mı?