Davranis bozukluklari Haberleri ve Gelişmeleri

Davranış Bozuklukları Haberleri ile ilgili Son Gelişmeleri Bu Sayfadan Takip Edebilirsiniz. Davranış Bozuklukları Hakkında Güncel Bilgilere ve Davranış Bozuklukları Haberlerini İncelemek İçin Tıklayın.

Cimrilik Tuvalet Eğitiminde Başlıyor

Para onlar için her şeydir. Bir hastalık değil kişilik özelliğidir küçükken alınan tuvalet eğitiminde ebeveynlerin yanlış tutumlarının cimriliğe neden olduğunu biliyor musunuz?

GERÇEKÇİ OLMAYAN KAYGI VE SINAV KAYGISI

Başarının anahtarı, yeterince çalışmak olsa da bununla beraber bireyin içinde....

Psikolog Doktor Toprak uyardı:

Psikolog Doktor Toprak uyardı: "İntiharın şakasını bile ciddiye alın"

Psikolog Doktor Erdem Toprak, Genç TV'de "Gündem Psikoloji" programına katılarak son dönemde ülkemizde de sıklıkla karşılaşılmaya başlanan intihar sorununu ele aldı.Erdem intiharın iradi ya da iradesiz bir şekilde ortaya çıktığını belirterek, intihar girişiminin sonuca ulaşamaması veya ulaşabilmesi durumunu dile getirdi.

Mani Depresif Psikoz Nedir ?

Bu hastalık mani ve depresyon atakları ile karakterizedir. Hastanını duygulanımı mani dönemlerinde neşe, depresyon dönemlerinde umutsuzluk ve çökkünlükle karakterizedir. Ara dönemlerde kişi normale döner. Bazı hastalarda mani ve depresyon belirtileri bir arada görülürken, bazı hastalarda belirtiler hafif düzeydedir (hipomani). Toplumda görülme sıklığı %1-2'dir. Kadınlar ve erkeklerde eşit oranlarda görülür.

Depresyona Yakalanma Riskiniz Nedir?

Bartın'da kuaför, berber ve temaslı kişilerin testleri negatif çıktı
Hidroksiklorokin: Koronavirüs tedavisiyle ilgili araştırma neden tartışma yarattı?
Elazığ'da maskesiz dışarı çıkmak yasaklandı
Hollanda'da yapılan bir araştırma koronavirüse karşı kazanılan bağışıklığın süresinin altı ayı geçmediğini ortaya koydu
26 Mayıs Salı koronavirüs tablosu Türkiye! Koronavirüsten dolayı kaç kişi öldü? Koronavirüs vaka, iyileşen, entübe sayısı ve son durum ne?
Maske takmanın önemini anlatan deney! Bilim insanları koronavirüsün metroda nasıl yayıldığını canlandırdı
Gıda Mühendisi Prof. Dr. Nazlı: Çilekte görülen kurtçukların zararı yok
Salgın döneminde evdeki çocuklar için miyopi uyarısı
İtalya'nın sağlık çalışanları: 'Kahraman olduk ancak hemen bizi unuttular'
Kovid-19'a Karşı Dünya Başkentleri Platformu nedir? Kovid-19'a Karşı Dünya Başkentleri Platformu'nda hangi şehirler, başkentler, ülkeler var?
Protein kaynağı manda yoğurduna coğrafi işaret