Kavak'ta Stajyer Öğrencilere Uyum Eğitimi

Kavak Devlet Hastanesi Başhekimliği tarafından 2018-2019 yılı eğitim-öğretim döneminde stajyer öğrenciler için uyum eğitimi düzenlendi.

Kavak'ta Stajyer Öğrencilere Uyum Eğitimi

Devlet Hastanesi Konferans Salonu'nda sağlık meslek liseleri öğrencilerine yönelik hazırlanan uyum eğitiminin açılışını Başhekim Op. Dr. Mustafa Seven yaptı.

Eğitimde, Hastane Bakım Hizmetleri Müdürü Azize Çakan tarafından mesleğin önemi ve geleceği, hasta ve hasta yakınları ile ilişkiler ve stajyer öğrenci ile çalışanlar arasındaki ilişkiler ile staj süresince öğrencilerin uyması gereken kuralları hatırlattı.

Uyum eğitimine Hastane İdari ve Mali İşler Müdürü Uğur Barış ve stajyer öğrenciler katıldı. Öğrencilerin Kavak Devlet Hastanesindeki stajyerlik sürelerinin Haziran 2019'da sona ereceği öğrenildi.

21.09.2018 - 35238

Skandal! Tuz Diye Plastik Yediriyorlar!
Hastalarıyla Yaşadığı İlginç Anları Paylaşan Birbirinden Komik Doktorlar
İdrar Renginiz Bordo ise Dikkat! Kötü Hastalığın Habercisi Olabilir