Ünlü Ralliciden Sigara ve Alkol Uyarısı

Ünlü ralliciden sigara ve alkol uyarısıBURSA - Ünlü rallici Burcu Çetinkaya, alkol ve sigaradan kurtulmasının yaptığı işe de olumlu yansıdığını söyledi.

Ünlü ralliciden sigara ve alkol uyarısı

BURSA - Ünlü rallici Burcu Çetinkaya, alkol ve sigaradan kurtulmasının yaptığı işe de olumlu yansıdığını söyledi. Yeşilay Bursa Şubesi ve Uludağ Üniversitesi Genç Yeşilay Öğrenci Topluğu tarafından düzenlenen söyleşiye katılan Burcu Çetinkaya, sigara ve alkol ile ilgili gençlik yıllarında yaşadığı sıkıntıları gençlerle paylaştı. Sunucu Cem Arslan ile birlikte katılımcılara tavsiyelerde bulunan Çetinkaya, "Hayatından alkolü, sigarayı vesaireyi çıkarmış olduğumda daha disiplinli, sportif ve düzgün yaşamaya başlamış olduğum bir dönemde ralliye başlamak nasip oldu. Tabi ki bununla birlikte benim başarımda istikrarım söz konusu oldu. Bireyin aslında kendi içerisinde yaşadığı mutluluklar ve kalbinde huzurlu olması bence her şeyden daha önemlidir. Sigarayı, alkolü bırakırken de çok önemlidir. Sigarayı bize içirten de aslında kalbimiz. 14 yaşında ben büyüdüm, çok havalıyım, elimde de sigara. Kendimi çok rahat hissediyordum. Kendimi bir şey zannediyordum. Sigarayı bıraktığımda ise en zorlandığım şey, nikotini veya onu özlemek gibi şeyler değildi. Elimi ne yapacağımı bilemedim. 3 sene boyunca elime ya kalem ya da bir şeyler alıp oyalanıyordum" şeklinde konuştu. Yaptıkları etkinlikle ilgili bilgiler veren Yeşilay Bursa Şubesi Başkanı Dr. Serhat Yamanlı, "Bu söyleşi sadece Bursa'da değil, Türkiye'nin dört bir yanında yapılıyor. Bizim amacımız, gençliğin, halkın, daha sağlıklı olması ve bağımlılıklardan uzak olmasıdır. Daha sağlıklı hayat sürdürülmesi için birşeyler yapmaya çalışıyoruz" dedi.

12.10.2017 - 29259

Yerli Teknoloji Digime3d 2,2 Milyon Lira Değerleme ile Yatırım Aldı
Gebeler ve Eşleri Normal Doğuma Teşvik Ediliyor
Sezaryen Doğumda Şaşılık Tehlikesi
Skolyoz Gelişme Çağındaki Çocukları Tehdit Ediyor"
Sahte Profesör Cüneyt Turan'a 2 Ölüm Vakası İçin Soruşturma
Çocuklarda Oynayarak Öğrenmek Zihni Geliştiriyor
Havuz Suyu Göz Enfeksiyonuna Neden Olabilir!
Sınav Stresi Kaygıyı, İnanmak Başarıyı Getirir!
67 Yıl Sonra, İlk Kez Görerek Oy Kullanacak
Probiyotikler; İnsan Ömrünü İki Kat Uzattı
Duruş Bozukluğu Tehdit Ediyor!

'Ölümden Başka Her Derde Deva' Besin: Çörek Otu
Lahananın Bilmediğiniz Faydaları
Dişleriniz İyi Çiğneyemiyorsa Erken Bunayabilirsiniz
Kanserden, Depresyona Her Derde Deva Besin: Yaban Mersini